Category Archives: makanan

Entry untuk my-Adik & juga Mbak Ayu

tapi kan…

aku suka dgn kata2 Prof Muhaya, antara lain bunyinya seperti ini..

“biar kita yg kawal keadaan, jangan biarkan keadaan (persekitaran) yg kawal diri kita..”

eh.. kenapa entry ni ditaip dengan TAPI awalnya.. ?

adik aku pasti ada jawapannya, kan cikton kan?

erm, one more, iklan dlm tibi alhijrah cerita malam ahad ni.. ayat ni Eja yg katakan…

“Perkahwinan itu tanggungjawab, semuanya akan jadi mudah kalau kita sentiasa berpikiran POSITIF”

ayat utk diri sendiri juga.. moh kita…

pic di bawah adalah ditujukan buat my sister yg paling Ayu pada tahun ni aka Mbak Ayu..

img_20130213_212005_001

 

dengan ucapan.. COMEL tak saya? gegege…

Advertisements

cerita Hujung Minggu

as salam…

sblm bukak cerita, pagi2 ni aku terasa HOT… hm.. ataupun kata lainnya PANAS… xtau la yg sbnrnya bermaksud apa. tp istilah itu adalah sesuai utk hati aku pada pagi ini dan saat ini.. biarla… aku sepatutnya dah sediakn perasaan dan keadaan aku untuk mana2 keadaan pun..

Kisah hujung minggu lalu, sblm berjimba2 dgn Che Es… kat Jusco Bt Indah (yg aku x pernah pegi tu) aku sempt pegi ke Perling Indah Ent utk mulakan projek khas aku sblm bersalin.ehe…

Kuar dari Jusco dlm 5 lebih trus menghala ke kampung. Hakim masih lagi teruja dgn remote car dia, stlh berjaya mengepow ummi dia.. apa2 la Hakim, yg penting ko happy.

Dan keesokkannya…

2 dah kena curi…

Permata HatiKu… Mujurla ada dia sbg pengubat luka dan penguat semangat hidup.

p/s: ayat mcm org tgh sedih je.. huhu.. ya Allah kuatkanlah semangatku!