neurogain PB

entah kenapa benda alah ini menjadi salah satu entry pertama di blog yg baru ni..

layankan aje la ye…

aku penah amik benda ni ms hakim berapa bulan tah.

dan ms pegi check up kat Dr Suhaimi Poliklinik Penawar dia suggestkan supplement ni. akupun carila kat google apa kebaikannya…

What is NeuroGain® PB Vegicaps®* ?

Neurogain® PB is a natural, customized, standardized, refined purified, high quality formulation of conditionally Essential Fatty Acids for Pregnant and Breast-feeding women. Now available in vegetable capsules made in Germany, Neurogain® PB is DHA high, EPA low with AA and OA to help Pregnant and Breast-feeding women meet important pre and peri natal nutritional requirements in essential fatty acids. Neurogain® PB is scientifically formulated in line with international recommendations for essential fatty acids supplementation early in life.

Who needs NeuroGain® PB ?

Pregnant and Breast-feeding women
Pregnant women with a history of low birth weight babies, pre-term births
Frequent, multiple pregnancies
Pregnant women allergic to fish and eggs
Poor, unbalanced maternal diet

source: di sini

nak dijadikan cerita payah jugak aku cuba nk dptkn benda ni. kat poliklinik penawar stok abis, kat watson/guardin takde jual.
akhirnya dpt jugak aku sambar sebotol kat d Apotic Pharmacy yg harganya aku rasakan sangat2 berbaloi.

terima kasih d Apotic.. haha… statment poyor!!

aku siap suggestkan kat adir ipar aku yg baru pegnen utk amik supplement ini..

p/s: kpd sesape yg nak order benda ni dgn harga yg amat2 berpatutan bolehla tingglkn pesanan di sini ye.
Aku berani letak RM56 termasuk pos berdaftar (kalau nk pos laju tambah lagi RM4 utk semenanjung shj)
~wah siap iklan lagi~

Advertisements

3 responses to “neurogain PB

  1. sy nak mintak awak belikan boleh? ni no cntct sy.. 0133992787

  2. Hi, i just pregnant about 5weeks. Can i take NeuroGain pb?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s